Partners

Hieronder een overzicht van de SolaRoad consortiumpartners

logo_01

TNO is een onafhankelijke onderzoeksorganisatie die op basis van haar expertise en onderzoek een belangrijke bijdrage levert aan de concurrentiekracht van bedrijven en organisaties, aan de economie en aan de kwaliteit van de samenleving als geheel. Door haar veelzijdigheid en capaciteit tot integratie van deze kennis neemt TNO een unieke positie in.

www.tno.nl


logo_02

De provincie Noord-Holland bestuurt de gelijknamige provincie. Een provincie met ruim 2,5 miljoen inwoners, verdeeld over 53 gemeenten.

OPM: hier nog iets over de duurzaamheidsdoelstellingen van PNH?

www.noord-holland.nl


 

logo_03

Royal Imtech N.V. is een Europese technische dienstverlener op het gebied van elektrotechniek, ICT en werktuigbouw. Deze combinatie maakt het mogelijk totale technologische oplossingen aan te bieden. Met 30.000 medewerkers realiseert Imtech opbrengsten van ruim 5,4 miljard euro op jaarbasis.

Imtech heeft aantrekkelijke posities in de markten gebouwen en industrie in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Oost-Europa, Zweden, Noorwegen, Finland, de UK, Ierland, Spanje en Turkije, alsmede op de Europese markten van ICT en traffic en in de mondiale maritieme markt.

www.imtech.com


logo_04

Sinds januari 2012 is Ooms Civiel onderdeel van Strukton Civiel. Door bundeling van krachten en activiteiten is Ooms Civiel in staat een antwoord te geven op complexe vraagstukken van opdrachtgevers. Wij bedenken kosteneffectieve en duurzame oplossingen voor elk infra-, bouw- of engineeringsprobleem. Ooms Civiel heeft een eigen Research & Development afdeling die garant staat voor continu onderzoek, innovatiedrang en kennis van de laatste ontwikkelingen. Dit totaalpakket maakt Ooms Civiel tot een interessante partner in de wereld van infra en consultancy, zelfs internationaal. Ooms Civiel werkt zelfstandig maar kan desgewenst samen met strategische partners plannen ontwikkelen en uitvoeren.

www.ooms.nl

 

OPM: de layout op deze pagina is nog niet goed, dat wordt opgelost.